Ssc vinder sølv og bronze

17.09.2019

JM & veterangames

28.07.2019

 

I weekenden blev der fredag aften på Brovst Speedway Center kørt jysk mesterskab for 500cc og SSC havde hele 4 kører til start. Et hårdt felt og desværre ingen topplaceringer. 

Deltagerene var: Mikkel Salomosen, Bastian Borke, Malthe Ulstrup & Mads Skov.

 

Lørdag afholdte Herning Speedway Klub vetarangames og der blev kørt 2 klasser. Solo Oldboys og 2 ventils.

I solo klassen Deltog fra Silkeborg Jimmy B. Rasmusen som sluttede på en flot 4. plads og kun 1 point fra omkørsel om 3. pladsen.

i 2 ventils klassen, blev vinderen silkeborgs Palle "kuni" Nielsen og vi siger stort tillykke til Palle. 

Sommerferie

SSC går på sommerferie og derfor vil der ikke være faste træningsdage i uge 27 - 28 - 29 - 30, dog åbner vi hvis der er mange som ønsker at træne en dag, og det melder vi naturligvis ud. Al henvendelse omkring træning skal foregå telefonisk og kontakt oplysninger står under træning.

mvh - SSC

Ny airfence

Ny Airfence 

Kort efter gårsdagens 2. Divisions match gik en skare af frivillige i gang med at afmontere den gamle airfence på Elling Banen.
Den nye airfence af mærket - CHAMPION PRODUCT skulle istedet monteres under dygtig og faglig vejledning af tidligere britiske speedway kører - Colin Meredith.

Der var afsat lørdag, søndag og mandag til afmontering og opsætning af den nye som indebærer nye huller i hegnet og vejledning i korrekt opsætning og udskiftning såfremt et hegn bliver ødelagt.

De pivhamrende dygtige frivillige til projektet knoklede så flot og hårdt at allerede kl. 13 søndag eftermiddag stod alle luftpuderne oppustet rundt i begge sving.

Tak til alle de frivillige som hjalp ude i den varme sol, men kolde vind, uden jer var vi ikke kommet i mål så hurtigt

sejr til ssc 2. div

Det blev til en flot sejr til Silkeborgs 2. Divisions drenge da de idag kørte første match i 2019 sæsonen, og endda på hjemmebane i flot men koldt solskinsvejr med resultatet:

SILKEBORG 46 
HOLSTED 31
ESBJERG 27
GLUMSØ 11

Tillykke til Stefan Pedersen 13 pt, Mikkel Salomonsen 14 pt, Oliver Kirkegaard 8 pt , debutant Bastian Borke 11 pt og holdleder Thomas Ramskov.

Næste match er igen på hjemmebane i Elling d. 11 maj.

Dmu raceday

27 april kan du komme ud og prøve en speedway cykel på Elling banen i Silkeborg Speedway Club. Børn i alderen 4-11 år kan gratis for en prøve tur og mærke hvordan det føles at være en rigtig speedway kører, og måske blive så bidt af det at du får mod på at køre selv.

tag dine forældre med ud på banen på Ellingvej 14B, 8600 Silkeborg og få en snak med rigtige speedway kører og få en prøvetur selv.